Vragen & Support

Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon wat kwijt? Stuur ons een mail op support@weddenopvoetbalboek.nl! Wellicht staat je vraag (en het antwoord) in het onderstaande lijstje:

Betalen en verzenden
1. Welke betaalmogelijkheden bieden jullie aan?
Betalen kan via iDEAL. Deze betaalmogelijkheid werkt soepel en bovenal betrouwbaar.

2. Mijn betaling is mislukt, wat nu?
Probeer de betaling nogmaals uit te voeren. Mocht dit weer niet lukken, bekijk dan de status van je bank en de rekening.

3. Naar welke landen verzenden jullie?
Op dit moment verzenden we in principe alleen naar België en Nederland. In overleg is anders altijd mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op: support@weddenopvoetbalboek.nl.

4. Wanneer verzenden jullie bestellingen?
We zenden een keer per week alle bestellingen. Dit gebeurt iedere woensdag. Wanneer je het boek voor woensdag 12.00 uur hebt besteld, ontvang je het boek op donderdag!

5. Kan ik mijn bestelling wijzigen?
Je kan ons altijd mailen met het verzoek om uw bestelling te wijzigen. Vermeld hierbij uw bestelnummer en geef aan wat er gewijzigd moet worden. Dit is alleen mogelijk wanneer het pakket nog niet aangeboden is bij PostNL.

6. Kan ik ook meerdere boeken in één keer bestellen?
Uiteraard kun je meerdere boeken in één keer bestellen. Mocht je meer dan tien boeken in één keer willen bestellen, neem dan even contact op met support@weddenopvoetbalboek.nl.

Retourneren
7. Ik wil mijn boek retour sturen, hoe gaat dit in zijn werk?
Wanneer het boek in de juiste staat bij ons is aangekomen, ontvang je binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug op je rekening.

8. Wat zijn de retour voorwaarden?
Je hebt het recht om het boek binnen 14 dagen te retourneren. Het boek moet onbeschadigd en in de originele staat terug worden gestuurd.

Overige vragen
9. Ik zie een fout in het boek, waar kan ik die heen sturen?
Uiteraard staan we open voor kritiek, suggesties en opmerkingen over het boek. Voel je vrij om contact op te nemen support@weddenopvoetbalboek.nl.

10. Mijn vraag staat hier niet tussen, wat nu?
Domme vragen bestaan niet, dus mail gerust naar support@weddenopvoetbalboek.nl!